Mărturie preotul Florea Cristian Daniel
Autor: Florea Cristian Daniel  |  Album: Diverse  |  Tematica: Diverse
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 9 voturi
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
Oare chiar exista Dumnezeu?Sincer,eu nu prea cred.
Adăugat în 18/10/2010 de alexia
comentariu
Auzi un lucru, tu crezi ca acum esti lipit de Dumnezeu? Nu ne sta noua in putinta sa stim pe cine mantuieste Dumnezeu sau nu, eu am trait cea mai frumoasa experienta din viata mea ca si ortodox, Dumnezeu ma salvat de la moarte ortodox fiind, mia luat indoiala fata de el. Si sa stii un lucru, fiecare isi face mantuirea pentru el, nu putem noi sa mantuim pe nimeni,
Fratilor nu mai ascultati vorbe aiurea care sunt nascute de dragul de a vorbi, credinta e in suflet si in fapte nu in vorbe.
Adăugat în 17/05/2011 de aby_arash
Intelepciunea de la Dumnezeu ne reveleaza adevaratul sens al credintei, al vietii noastre; o marturie care ne desteapta mintile celor ce mostenim o slaba credinta cu care nu ne putem hrani sufletele. Slavit sa fie Domnul pentru aceste minuni care vin sa ne ajute pe noi pacatosii sa ne trezim!

Domnul sa te binecuvanteze, si sa aduca pe cat mai multi la aceasta adevarata credinta! Multumim pentru aceste minute dedicate atat Domnului cat si noua.

SLAVIT SA FIE DOMNUL! AMIN!
Adăugat în 17/08/2011 de admaramiga
Domnul Isus Hristos să lese pacea lui asupra casei voastre
Adăugat în 02/04/2020 de Vsorin
Statistici
  • Descărcări: 7406
  • Vizualizări: 5054
  • Recomandări email: 4
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 4
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.