Să înțelegem Sabatul
Autor: John MacArthur  |  Album: Scripturi selectate  |  Tematica: Controverse
in 11/11/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Referințe
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"


Vă salut cu tot respectul, dar nu am înţeles pe deplin ce a dorit autorul prezentăriii "Să înţelegem Sabatul" să spună cu privire la porunca a patra din DECALOG (care înseamnă : 10 nu...9) ? În prima parte a prezentării dânsului, despre Sabatul zilei a şaptea ca un monument al creaţiunii, a fost o redare fidelă,100% adevărată, conform tuturor textelor din Biblie !

Dar, partea a doua a prezentării, m-a lăsat în...suspans, perplex ! Aşa cum am spus la formarea contului meu la site-ul Resurse Creştine, că : "pe baza Scripturii, NU POT accepta o altă interpretare decât aşa cum STĂ SCRIS în Biblie" ! Amin !

Rog foarte mult, dovediţi cu texte Biblice clare, nedumeririi mele în acest sens, şi în temere de Dumnezeu, lămuriţi-mă cum stau lucrurile de fapt, cu SINGURA (!) PORUNCĂ din DECALOG, a patra, care, după autorul prezentării, "a fost...anulată, desfinţată, de Însu-Şi Domnul Hristos prin moartea Sa pe cruce, VS de textul din Iacov 2, 10-11 ? Este cea mai mare aberaţie, pe care am auzit-o ! Am spus-o cu o "indignare sfântă" profundă, fără să jignesc sau să lezez pe cineva !

P.S. Menţionez foarte tranşant, că nu sunt de partea Adventiştilor de ziua a şapte, sau a Baptiştilor de ziua a şaptea, în această problemă, (porunca a patra din DECALOG CARE ESTE O LEGE MORALĂ 100% - toate cele ZECE PORUNCI) ci, doar de partea Cuvântului inspirat !

Aştept cu nerăbdare un răspuns concludent (pe adresa de email : [email protected]) bazat doar pe SFINTELE SCRIPTURI ! Mulţumesc mult !
Adăugat în 06/12/2014 de celesteanu
Scuze ! Revin cu o menţiune : când am spus că "este cea mai mare aberaţie, pe care am auzit-o" m-am referit la faptul că, orice muritor de pe planeta pământ care îşi permite cu Biblia în mână să "dovedească" sus şi tare, că o anume poruncă,(nu numai a patra) din Legea Morală a fost anulată de Însu-Şi Domnul Hristos prin moartea Sa pe cruce, este un NON-SENS, un PARADOX !

Legea Morală NU POATE FI ANULATĂ, sau modificată de nimeni din Univers, (doar Satana - fostul Lucifer, şi toţi adepţii lui a făcut aceasta, dar cu ce... consecinţe dezastroase) deoarece "toate cele 10 porunci fără excepţie", reflectă în mod categoric, caracterul lui Dumnezeu care conform Bibliei, este neschimbător ! Cum explicaţi aceasta stimaţi lideri spirituaii ? Nu este sarcasm !

Deci în acest context, (judecaţi vă rog chiar dvs. care veţi răspunde nedumeririii mele) este o absurditate enormă, ca cineva să afirme cu Biblia în mână, aşa cum am mai spus, ca Însu-Şi Domnul Hristos care este una cu Tatăl Ceresc,să anuleze nu o poruncă, ci, chiar "o iotă, sau o frântură" din Legea Morală prin moartea Sa pe cruce...! No Comment !

Adăugat în 06/12/2014 de celesteanu
Vă saluit din nou, cu acelaşi respect ! A trecut aproape două săptămâni, şi încă nu am primit nici un răspuns pertinent...! Sunt cel puţin două motive posibile, pentru acest fapt : ori site-ul "Resurse Creştine" s-a desfinţat, ori responsabilul site-ului şi-a dat seama că...a rămas fără răspuns ! Mai clar : NU ARE DOVEZI CONCLUDENTE BAZATE PE BIBLIE, pentru a argumenta "că porunca a patra din Decalog (Legea Morală) s-a anulat la moartea Domnului Hristos pe cruce...!

Nici o problemă ! Personal, (şi toţi care au citit întrebările mele) interpretez/interpretează această atitudine, ca atare : "ŞI TĂCEREA ESTE UN RĂSPUNS" ! Bineânţeles în favoarea ADEVĂRULUI ! No Comment ! Mulţumesc !
Adăugat în 19/12/2014 de celesteanu
Pace!
Nu este cazul să interpretați nicicum pentru că vi s-a răspuns imediat pe e-mail-ul pe care l-ați scris în mesajul prin care ne-ați contactat acum două săptămâni.
Dacă nu ați primit acolo, lăsați-ne o adresă de e-mail care să fie bună.
Mulțumim!
Adăugat în 19/12/2014 de Mada_O
Statistici
  • Descărcări: 152
  • Vizualizări: 2092
  • Comentarii: 4
Opțiuni