01. Imperativul Botezului cu Duhul Sfânt
Autor: Cristian Ionescu  |  Album: Studiu despre Duhul Sfant  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/11/2008
    12345678910 7/10 X
Media 7 din 3 voturi
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"


*1 Corinteni 12:27-30*

"27 Voi sunteţi trupul lui Hristos, şi fiecare, în parte, mădularele lui.
28 Şi Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, proroci; al treilea, învăţători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi, pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor şi vorbirii în felurite limbi.
29 Oare toţi sunt apostoli? Toţi sunt proroci? Toţi sunt învăţători? Toţi sunt făcători de minuni?
30 Toţi au darul tămăduirilor? *Toţi vorbesc în alte limbi?* Toţi tălmăcesc?"

Raspunsul la intrebarile de la final este: NU! Nu toti vorbesc in alte limbi. Crestinii sunt madulare in trupul lui Hristos, fiecare avand un anumit rol. Cristian Ionescu spune ca daca nu ai darul vorbirii in alte limbi atunci nu ai Duhul Sfant si in consecinta nu esti crestin si vei merge in iad. Asta e o blasfemie! A spune ca lipsa darului vorbirii in alte limbi din viata unei persoane ne arata ca acea persoana nu este un crestin adevarat, atunci pot sa zic ca oricine nu are darul tamaduirii nu este crestin adevarat si va merge in iad. Iar asta ar fi o prostie. Vorbirea in alte limbi este un DAR, nu o cerinta necesara pentru a fi mantuit.

Invataturile astea sunt extrem de periculoase. Mantuirea este prin credinta si doar prin credinta in jerta lui Hristos, atat, fara vreo fapta facuta de noi (Efeseni 2:8-9, Tit 3:5). I-am postat pasajul de mai sus pe site-ul lui personal si mi-a sters comentariul. Ionescu tine mai mult la propria lui invatatura, decat la invatatura Bibliei.
Adăugat în 10/05/2014 de Kristi
Statistici
  • Descărcări: 1807
  • Vizualizări: 1323
  • Comentarii: 1
Opțiuni